stilnoparty.com

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 49 лв

Стилно Парти

СТИЛНО ПАРТИ

Добре дошли в Стилно Парти – ние изработваме персонализирани подаръци за специалните жени в живота ви! Вече над 5 години покоряваме сърцата на стотици хиляди дами в САЩ, Канада, Европа и Австралия… Време е да покорим и вашето!

Какво сме постигнали?

Зад гърба си имаме над 750 000 персонализирани артикула и непоклатим ★★★★★ рейтинг в целия свят и сме убедени, че при нас ще получите потребителско преживяване, за което не сте и мечтали.

С какво сме различни?

  • Отговаряме на всичките ви въпроси до 24 часа (в работни дни).
  • Имаме достатъчни количества на склад и достатъчно цветове, от които да избирате.
  • Поддържаме времето си за изработка – кратко, качеството – безупречно, а клиентите си – щастливи!

Нашето начало

Всичко започна през лятото на 2015 г в един мъничък апартамент в града под тепетата. Нямахме място и за диван, и за трапезарна маса във всекидневната, но пък в сърцата ни имаше място за една голяма идея – място, където крайните срокове се спазват, където на въпросите се отговаря с усмивка и където очакванията на клиента се надминават.

Планирахме и мечтахме (и грешахме по малко по пътя, разбира се), но винаги гледахме напред към целта си – да направим пазаруването за подаръци толкова вълнуващо, колкото и подаряването им!

❤ Благодарим ви, че подкрепяте малкия ни семеен бизнес ❤

Стилно Парти - Тина

Тина

Тина е вдъхновението на Стилно Парти. Тя се грижи за управлението на магазина и отговаря за клиентското обслужване.

Стилно Парти - Даниел

Даниел

Даниел е финансовият нинжда на Стилно Парти. Той се грижи винаги да имаме достатъчни наличности и отговаря за финансите.

Стилно Парти - Мария

Мария

Мария е нашият офис мениджър. Тя се грижи всяка поръчка да бъде изработена в срок и отговаря за производствения процес.

Стилно Парти - Алекс

Алекс

Алекс е синът на Тина и Даниел. Той се грижи да не оставаме след работно време и отговаря за тестването на новите продукти, особено на плажните аксесоари!

Стилно Парти - Ирина

Ирина

Ирина е нашият графичен дизайнер. Тя се грижи вашите идеи да се превърнат в реалност и отговаря за качеството на крайния продукт.

Стилно Парти - котката Нала

Нала

Нала е началник-дрямка в Стилно Парти. Тя се грижи... основно за себе си!😁 Отговаря за уюта в хоум офиса с основна мисия да мърка силно и да си вярва, че е истинска лъвица.

КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ

ТЕ НИ СЕ ДОВЕРИХА

0
    0
    Вашата количка
    Количката е празнаОбратно към магазина