stilnoparty.com

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 49 лв

Като потребител, Вие имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14 календарни от получаване на стоките, в случай, че същите НЕ СА ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ и НЕ СА УПОТРЕБЯВАНИ, не е нарушавана целостта на опаковката им и стоката е във вида, в който е получена и при условията по чл. 55 от ЗЗП. Транспортните и други разходи по връщане на стоката са за сметка на потребителя.

Разпоредбите на чл. 50 – 56 за правото на отказ на потребителя от договора от разстояние или от договора извън търговския обект не се прилагат за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ продукти могат да бъдат върнати/заменени единствено при констатация на допусната грешка от страна на КАРЕСТЕ ООД в персонализирането /грешно изписано или объркано име/, както и дефектен или объркан артикул, до 24 часа от получаването му. КАРЕСТЕ ООД  се ангажира той да бъде подменен с нов или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката, съгласно чл. 55 от ЗЗП. В този случай транспортните и други разходи по получаване на стоката са за сметка на продавача.

КАРЕСТЕ ООД не носи отговорност за грешно изписани имена или допуснати правописни/пунктуационни грешки от страна на клиента при попълване на полето за персонализация.

Голяма част от продуктите, които се предлагат в сайта www.stilnoparty.com, са персонализирани и се изработват по поръчка. Те могат да бъдат върнати само ако се установи несъответствие между поръчаното от клиента и изработеното от Стилно Парти. При потвърждение на поръчка, клиентът дава конкретни детайли за изработка на персонализиран за него продукт, който не може в последствие да бъде предложен на друг потребител. Поради тази причина стоката не може да бъде върната и/или заменена.

Замяна или връщане може да бъде извършена единствено на продукти, които не са персонализирани (изготвени по поръчка на клиент; описани по-горе), само и единствено при спазени следните условия:

 • Уведомяване на Търговеца за желанието си да се откаже от поръчката посредством email, изпратен на info@stilnoparty.com;
 • Продуктът да не е бил употребяван;
 • Целостта на оригиналната опаковка да не бъде нарушена и да бъде върната заедно със стоката, както и всички придружаващи я аксесоари, ако има такива;
 • Да бъдат запазени и изпратени обратно всички документи, придружаващи стоката при получаване (в това число и касовата бележка, която ви се издава от куриера при приемане на  пратката; налична гаранционната карта към продукт, ако е приложимо).

 • Върнатата пратка трябва да бъде изпратена с опцията “преглед”, за да се уверим, че са спазени всички от посочените изисквания за връщане. В противен случай пратката ще бъде отказана.

При липса на някое от изброените правото на рекламация или желание за връщане няма да бъде зачетено!

Изброените условия за връщане на стока и/или предявяване на рекламация важат само в случаите, когато продуктът е бил изпратен и доставен от интернет магазина www.stilnoparty.com към клиента.

Транспортните разходи за замяна, рекламация и/или връщане на пратка са за сметка на клиента. Изключение правят случаите, в които вина за доставяне на неправилен артикул има търговецът.

Сумите по одобрени рекламации се изпращат по банков път след предоставяне на IBAN на клиента.


  Или свалете този формуляр в .PDF формат, за да го попълните и изпратите като физически документ.

  0
   0
   Вашата количка
   Количката е празнаОбратно към магазина