stilnoparty.com

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 49 лв

Помощен център

Може ли служител на Центъра за Обслужване на Клиенти да направи поръчка вместо мен?
Служител на центъра за обслужване на клиенти не може да направи поръчка от името на клиента. Всички транзакции се приемат по електронен път, а покупките се извършват самостоятелно от клиента на сайта www.stilnoparty.com
По какъв начин мога да се свържа с Центъра за Обслужване на Клиенти?
Нашите консултанти са достъпни на номер: +359 887 446 766 и на имейл адрес: info@stilnoparty.com
В какви часове мога да се свържа с Центъра за Обслужване на Клиенти?
Центърът за Обслужване на Клиенти е на ваше разположение от понеделник до петък от 08:30-16:30 часа
Не получавам имейли от www.stilnoparty.com. Какво мога да направя?
Проверете дали имейлите не се намират в папката Спам/Spam. Проверете дали в Твоя Профил е посочен правилният имейл адрес. Ако вашият имейл адрес е правилен и имейлите не се намират в папката Спам/Spam, моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем.

Плащане

Какъв метод на плащане мога да избера?
stilnoparty.com предлага следните методи на плащане:

    • онлайн плащане (избирайки този метод на плащане, можете да платите с дебитна/кредитна карта);
    • плащане при получаване (избирайки тази опция, заплащането се осъществява при получаване на пратка от куриер)

Мога ли да получа ДДС фактура за фирма?

Да, всяка поръчка е придружена от търговска фактура. Ако желаете фактурата да бъде издадена на юридическо лице, трябва да попълните съответните данни на фирмата при приключване на поръчката.

Продукти

Как да персонализирам даден продукт?
Голяма част от нашите продукти могат да бъдат персонализирани. Когато се намирате в страницата с продукта, ако той може да бъде персонализиран, ще видите опциите за това под падащите менюта за избор на цвят/размер и др. В полето ще имате възможност да изпишете текста, с който искате да персонализирате продукта – следвайте инструкциите към съответния артикул.
Можете ли да използвате различен цвят за фолиото за персонализация?
Да, разполагаме с богата гама от цветове на фолиа, включително металически и бляскави (глитър) – свържете се с нас на 0887 446 766 или на имейл info@stilnoparty.com и ще се постараем да превърнем визията ви в реалност!
Как мога да видя размерите на продукта?
При всеки продукт има включена таблица с размери. Кликнете върху полето “Таблица с размери”, което се намира на страницата на даден продукт, след което сравнете показаните параметри. Важно е да следите строго таблицата за дадения продукт, защото размерите могат да се различават в зависимост от марката или предназначението му (дамски и мъжки размери). Определяне на подходящия размер изисква измерване и сравняване на размерите в дадената таблица.
Как мога да получа уведомление, че продуктът е отново в наличност?
Ако искате да закупите продукт с изчерпана наличност, се свържете с нас на телефон 0887 446 766 или по имейл на info@stilnoparty.com и ние ще ви уведомим кога се очаква ново зареждане.
Как най-бързо да намеря търсения продукт?
Използвайки търсачката, която се намира в горния десен ъгъл на сайта, можете да напишете ключова дума, например “тениска за моминско парти”, за да видите всички дизайни на тениски за моминско парти или “розово злато”, за да видите всички артикули в цвят розово злато.
Можете също така да използвате главното меню, избирайки интересуващите ви категории.

Поръчки

Как да направя поръчка стъпка по стъпка?
Изберете продукта, който желаете, изберете размер/цвят/цвят на щампата/персонализация (което е приложимо за съответния продукт) и добавете в кошницата.
Преминете към плащане.
Продължете пазаруването, влизайки в своя профил, като създадете профил или като направите поръчката без регистрация.
Следващата стъпка е въвеждане на данни на потребителя, избор на метода на доставка, на плащане и потвърждение на поръчката.
Мога ли да направя промени в поръчката си?
При вече направена поръчка, промени не могат да бъдат направени. Въпреки това, молим да се свържете с нас на тел 0887 446 766 или по имейл на info@stilnoparty.com възможно най-бързо след като установите нуждата от промени. Ще направим всичко възможно да изпълним молбата ви, ако това е възможно!
Мога ли да анулирам поръчката си?
Да, можете да анулирате поръчката си в срок от 2 часа след като сте я направили.
Трябва ли да се регистрирам, за да направя поръчка?
Поръчка може да бъде направена без регистрация и без създаване на профил в магазина. Тя ще бъде стандартно реализирана, но няма да имате възможност да се възползвате от удобства като статус на поръчката, проследяване на пратката, преглеждане на история на покупките, участие в конкурси и промоционални дейности и др.
Как да създам профил в магазина?
Можете да създадете профил по два начина. Кликнете върху иконката „Моят профил“ в горния десен ъгъл на страницата и върху “Създай профил”.
Можете да създадете профил и по време на извършване на покупката след добавяне на продукти в кошницата.
Как мога да проверя дали поръчката ми е изпратена?
Информация за статус на поръчка е достъпна в “Моят профил” (само за регистрирани потребители). На посочения от вас имейл адрес се изпращат автоматични писма с информация за статуса на дадената поръчка.

Доставка

С кой куриер доставяте?
Пратките се изпращат чрез куриерска фирма Спиди https://www.speedy.bg/
Мога ли да получа своята пратка от офис на Спиди?
Да, можете да получите пратката в офис на Спиди. Списък с всички офиси на Спиди ще се визуализира при завършване на поръчката.
Мога ли да получа своята пратка от автомат на Спиди?
Да, можете да получите пратката в автомат на Спиди. При избора на тази опция, трябва да платите с карта. Информация за механизма на автоматите и списък по градове може да намерите тук: https://www.speedy.bg/bg/automats-information 
Мога ли да получа своята пратка до моя личен адрес в събота?
Да, може. При избора на тази опция се начислява допълнителна такса, която клиентът трябва да заплати на куриерската фирма, когато получи пратката.
В какви часове куриерите извършват доставка?
Куриерите доставят пратки в работните дни обикновено между 8.00 и 18.00 часа. Всичко зависи от населеното място, метеорологичните условия и спедитора.
Дали куриерът ще ме уведоми преди доставката?
В повечето случаи куриерът ще информира получателя, но ние не можем да гарантираме това – куриерът няма такова задължение.
По какъв начин мога да се свържа с куриера?

Най-лесният начин е да се свържете с куриерска фирма Спиди на номер: 1 7001 7001 и да подадете номера на пратката (товарителницата).

Също така можете да се свържете с нашия Център за Обслужване на Клиенти на тел.: +359 887 446 766 или да използвате формуляра ни за контакт.

Мога ли да изпратя поръчка на друг адрес?
В раздел “Адреси” можете да добавяте различни адреси за доставка. При поръчка, изберете адреса, до който искате да бъде доставена съответната поръчка.
Мога ли да отложа изпращането на поръчката за по-късна дата?
Да, напишете предпочитаната от вас дата за досатвка в полето “Бележки” при завършване на поръчката.
Колко струва доставката?

Стандартна цена на доставка:

Поръчки под 49 лв. – цена на доставка: 4.99 лв до офис на Спиди; 8.99 лв до личен адрес на клиента.

Поръчки над 49 лв. – БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Кога ще получа поръчката си?
Всички поръчки се обработват и изпращат в рамките на 1-2 работни дни.
Доставката до клиента отнема 1-2 работни дни (спрямо графика на СПИДИ).
ПРИМЕР:
Ако поръчката е направена във вторник в 11.00 часа – пратката ще бъде обработена и изпратена най-късно в четвъртък.
Ако е направена в събота в 15.00 ч., пратката ще бъде обработена и изпратена най-късно във вторник.
При извънредни случаи горепосочените термини могат да бъдат удължени, а клиентът ще бъде информиран от служителите на магазина в най-кратък срок.
Какво трябва да направя, ако получа повредена пратка?
В такава ситуация, преди всичко не трябва да приемате пратката от куриера. Ако доставената пратка поражда съмнения, а опаковката изглежда повредена, моля, откажете получаването ѝ и ни уведомете за ситуацията. Ще се опитаме възможно най-бързо да ви изпратим нов продукт или да върнем платената сума.
По-обстойно разглеждане на пратката е възможно само след заплащането й и подписване за получаването й. В действителност, куриерът не е длъжен да участва в този процес, но можете да помолите за изчакване. Ако куриерът не се съгласи, му припомнете, че при повреда, куриерът ще трябва да дойде отново, за да състави протокол за щетите.
В момента на откриване на щетите и съставяне на протокола, пратката остава при получателя. Гарантираме, че ще ви помогнем в процеса на връщане на продукта до нашия магазин и до завършване на целия процес.
Какви документи трябва да се намират в пратката?
В пратката трябва да има приложена фактура за направената поръчка и документ за пощенски паричен превод (при плащане с наложен платеж).

Връщане/замяна

Как мога да върна закупен продукт?
Като потребител, Вие имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14 календарни от получаване на стоките, в случай, че същите НЕ СА ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ и НЕ СА УПОТРЕБЯВАНИ, не е нарушавана целостта на опаковката им и стоката е във вида, в който е получена и при условията по чл. 55 от ЗЗП. Транспортните и други разходи по връщане на стоката са за сметка на потребителя.
Мога ли да върна/заменя персонализиран артикул?
Разпоредбите на чл. 50 – 56 за правото на отказ на потребителя от договора от разстояние или от договора извън търговския обект не се прилагат за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания.
ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ продукти могат да бъдат върнати/заменени единствено при констатация на допусната грешка от страна на КАРЕСТЕ ООД в персонализирането /грешно изписано или объркано име/, както и дефектен или объркан артикул, до 24 часа от получаването му. КАРЕСТЕ ООД  се ангажира той да бъде подменен с нов или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката, съгласно чл. 55 от ЗЗП. В този случай транспортните и други разходи по получаване на стоката са за сметка на продавача.
Как мога да заменя закупен продукт?
Като потребител, Вие имате право да замените поръчаните стоки в срок от 14 календарни от получаване на стоките, в случай, че същите НЕ СА ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ и НЕ СА УПОТРЕБЯВАНИ, не е нарушавана целостта на опаковката им и стоката е във вида, в който е получена и при условията по чл. 55 от ЗЗП. Транспортните и други разходи по връщане/замяна на стоката са за сметка на потребителя.

0
    0
    Вашата количка
    Количката е празнаОбратно към магазина